Julhäls­ning från Libris!

Vi som arbetar med Libris vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

KB i vinterskrud

Vi vill också tacka er för alla trevliga och intressanta möten under året, bland annat på biblioteksdagarna, bokmässan och under studiebesök. Innan vi själva loggar ut för ledighet vill vi även passa på att ge er några korta nyheter.

Instagramvecka

Under vecka 51 så lånar enheten för bibliotekssamverkan Biblioteksföreningens instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., och under tisdagen den 19 december ligger fokus på Libris, passa på att följa vårt arbete och tyck till om vad ni skulle vilja se på en framtida Librisdag.

Pepparkakor och skumtomtar

Grundkurs i Libris och katalogisering

Under våren kommer vi ännu en gång att kunna erbjuda en digital utbildning i Libris och katalogisering. Denna kommer att pågå mellan 9–24 april.

Utbildningen vänder sig till bibliotekspersonal som har eller kommer att ha katalogisering i Libris i sin tjänst och arbetar på ett anslutet eller anslutande Librisbibliotek.

Mer information om utbildningen och anmälan kommer i början av nästa år!

Librisdag

Tittar vi lite längre fram planerar vi att hålla någon form av Librisdag hösten 2024. Passa på att tycka till om innehåll nu när vi har tagit över Biblioteksföreningens instagramkonto och kika i "händelser"! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du ha fler nyheter från KB?

Under Prenumerera på Nytt från KB kan du välja de områden som intresserar dig. Du kan också följa oss på Linkedin Länk till annan webbplats..