Välj del i webbplatsen

Du är här: Nationalbiblioteket

Som nationalbibliotek samlar vi in nästan allt som publiceras i Sverige. Här hittar du information om hur du använder biblioteket och tar del av våra samlingar och tjänster.

Biblioteksmyndigheten

Som biblioteksmyndighet har vi ett samordnande ansvar för Sveriges alla bibliotek. Här hittar du bland annat frågor som rör biblioteksutveckling, metadata och biblioteksstatistik.

Leta efter material i KB:s samlingar

På KB har vi flera olika söktjänster som hjälper dig att hitta det material du letar efter. Klicka nedan på den materialtyp som du söker eller välj samtliga materialtyper för att komma till hela listan över KB:s material.

Exempel på materialtyper

fullskärmsbild
Två personer sorterar och arkiverar affischer. Foto: Jens Gustavsson/KB

Få hjälp att hitta affischer

Många affischer är inte sökbara och då kan du behöva hjälp att hitta. Här kan du kontakta oss.

Sök först i Libris och Regina

Börja med att söka i Librislänk till annan webbplats och Reginalänk till annan webbplats för att se om affischen går att beställa. I tjänsternas utökade sökning kan du avgränsa din sökning till enbart affischer under valet "Materialtyp". Många katalogposter är försedda med bild på affischen.

Hittar du inte det du söker?

Om du inte hittar affischen i våra söktjänster kan du göra en beställning i formuläret nedan. Försök specificera dig så mycket som möjligt. Ju mer du tänker igenom din fråga, desto lättare är det för oss att hjälpa dig.

Förlängd framtagningstid

Det är förlängd framtagningstid på affischer på grund av deras format och samlingens storlek. Läs mer om KB:s framtagningstider här.

Kontakta oss

Kontakta oss helst på e-post eller med formuläret

E-post: vardagstryck@kb.se
Tel: 010-709 30 70
vardagar 9–16

Läs mer om affischer

Kontakta oss om affischer


Affischerna är ordnade efter ämne såsom film, politik, musik eller matreklam.


Fyll gärna i vad du vill göra
Fyll gärna i vad du vill göra