fullskärmsbild

Testa nya Swepub!

I dag läggs nya Swepub ut för test och utvärdering. Syftet är att användarna ska kunna prova de nya tjänsterna för bibliometri, databearbetning och ämnesklassificering.

På så sätt kan vi tillsammans verifiera det nya systemets funktionalitet innan produktionssättning 10 december. Rättning av eventuella fel och buggar kan vid behov genomföras fram tills dess. Ingen ny funktionalitet kommer dock att läggas till i version 1.0.

Swepub test innehåller riktiga data inlästa från dataleverantörerna. Datat är dock inte alltid helt uppdaterat. Det är fritt fram att använda Swepub-datat och att hämta hem filer eller dumpar. Datadumpar från Swepub finns att ladda ner via FTP.

Frågor och svar

Frågor besvaras på Swepub supportforumlänk till annan webbplats där alla användare kan ställa frågor och följa tekniska och förändringsrelaterade diskussioner. Vid direkta frågor, kontakta Libris kundservice

Ändringsförslag och felrapporter

Vi tar gärna emot ändringsförslag för vidareutveckling och felrapporter om buggar som ni hittar. Formulär för ändringsförslaglänk till annan webbplats och felrapporteringlänk till annan webbplats i samband med testerna hittar ni längst ner på sidorna i nya Swepub.