fullskärmsbild

Digitalt först på Internetdagarna

Nu är det åter dags för den stora konferensen med fokus på internet - Internetdagarna 25-26 november. Och Digitalt först är på plats!

Konferensen Internetdagarna är till för alla som på något sätt jobbar med internet – och det gör ju alla som jobbar på bibliotek. I år är Digitalt först med användaren i fokus medarrangör till ett av konferensens spår Är du digital än, lille vän?, tillsammans med Internetstiftelsen och Digidelnätverket.

Är du digital än, lille vän?

Temat för spåret är att grundläggande digital kompetens blir allt viktigare för att kunna vara en delaktig samhällsmedborgare. Men vad är det individen behöver kunna, och varför? Fokus är digital kompetens och föreläsarna ger aktuella bilder av kunskapsläget ur olika perspektiv och tillsammans diskuterar vi vilka färdigheter individen behöver i ett digitaliserat samhälle. 

Biljetter

Digitalt först med användaren i fokus har köpt 100 biljetter, som fördelats till biblioteksmedarbetare runt om i landet via de regionala biblioteksverksamheterna.

Mingel 25 novemeber

Välkommen på ett informellt mingel i samband med middagen på måndag kväll 25 november. Vi håller till vid trappan i stora mässhallen. Passa på att träffa kollegor från hela landet!

Pins

Vi har också tagit fram pins, med loggan för projektet som du gärna får använda för att visa på bibliotekens starka närvaro på konferensen och för att kunna identifiera andra biblioteksmedarbetare. Din regionala biblioteksverksamhet har pins, kontakta dem!

Här hittar du kontaktuppgifter till din regionala biblioteksverksamhet.

Konferensen äger rum på Stockholm Waterfront i Stockholm.